La guineu

Viu al bosc mediterrani, però també a d’altres boscos d’Europa, Àsia i Amèrica.

És un mamífer: neix de la panxa de la mare i s’alimenta de llet materna.

Pot tenir el pèl de molts colors, però la més coneguda és la guineu vermella, que té el pèl de color…

Menja de tot: fruita, caragols, cucs, conills… Surt a caçar a la nit i pot olorar un ratolí o una au des de molt lluny!

Viu sola, en un CAU amagat i, a la primavera, allà té els seus cadells. Si alguna vegada una guineu roba una gallina d’una granja és per donar menjar als petits!

És molt espavilada!

<< aprèn sobre altres animals